Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en vind.

En hård vind slår dig mot,
ja nu kan det vara svårt att stå på fot.
För när glädjen bleknar så kommer även de mest stabila träd tappa sina tjocka grenar.
efter en stund inser du att du alltid har vetat, att ingen i din mat har petat.
Du är kraftens källa, men även den som med ett minsta fel kan hamna i en fälla.
Du är ditt problem.
Problemet är du.




Fri vers av Pideh
Läst 249 gånger
Publicerad 2011-03-19 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pideh
Pideh