Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen om vår värld

Världen lyssna på mig när jag säger att vi lever i en hemsk värld.

Europa lyssna på mig när jag säger att det finns folk som inte lever i frid.

Norden lyssna på mig när jag säger att det finns folk som dör oskyldiga.

Sverige lyssna på mig när jag säger att det finns krig.

Någon lyssna på mig när jag säger att detta måste stoppas.

Någon alls?






Fri vers av Pideh
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-22 11:12



Bookmark and Share


  Vildkärlek
enkel men med ett viktigt budskap
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pideh
Pideh