Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Vänner som lämnar dig ensam kvar och ser på dig som om du konstig var.

Du har en vilja som gör att du står kvar på din plats och något säger mig att du aldrig kommer att...

Dö, ja döden är ett konstigt fenomen som nästan alltid lyckas få oss att se

Att livet inte bara är värdefullt utan också något som kan försvinna på en sekund.

Om jag levde skulle jag leva och aldrig låta dig göra mig illa.


Livet är ett konstigt fenomen som oftast får alla att le.

Men livet kan även vara ett hemskt spel som nästan ingen vill vara i del.

Livet kan få dig att se upp mot alla de som inte ger upp.

Livet kan säga hej.

Livet kan säga hejdå.






Fri vers av Pideh
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-15 17:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Klokt och tänkvärt
2009-06-15

  En strimma av guld
Så kloka ord och så bra skrivet. Läser och njuter och tankar väcks inom Mig.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Pideh
Pideh