Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen är en snöflinga

I alla dessa lögner omkring oss ser jag en sanning flyga omkring i luften.

Jag sträcker mig efter den men lyckas inte ta den.

Sanningen flyger längre och längre bort men jag ger inte upp.

Jag följer efter.

Jag ser att sanningen är en snöflinga som flyger i luften.

Så fort jag får tag i den måste jag ta reda på vad den är innan den smälter bort och förenas med alla lögner.

Jag lyckades fånga snöflingan på min tunga men lyckas inte ta reda på vad den är.

Sanningen är inte till för oss.

Vi klarar inte av den.

Därför har lögner skapats så att vi kan låtsas leva i en fridfull värld utan sanning.




Fri vers av Pideh
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pideh
Pideh