Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddare

Jag går ut med rädsla inför farorna som väntar
allt det där som man hört kan hända
jag är rustad såsom en riddare va
och nu kan man väl tänka att inget mig kan ta
men man kan också ha fel
det finns inget skydd för det som dödat mig
det som gjorde att jag försvann
jag som alltid varit så varm
hur kommer det sig att jag plötsligt blev kall?
du som jag och jag som han
han som gjorde att jag försvann
han som bara med en blick fick mig på fall
han som jag aldrig mer kan höra vars kall
han som tog mig och höll mig hårt
han som sedan förstörde allt som var vårt.
det finns skydd för det mesta här
men utan kärlek skulle väl allt vara tvär
kärleken är det farligaste som finns så
var duktig nu och skit i din "prins".




Fri vers av Pideh
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 11:08



Bookmark and Share


  Vildkärlek
tänkvärd i all sin tragik
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pideh
Pideh