Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä, nu blir jag nästan ledsen

Släpper en och annan tår
Tänker så att det knakar och sprakar
Men ju mer som jag tänker efter är det så mycket mer som jag inte förstår
Känner mig så ensam
Vad är det som pågår
Varför vill ingen läsa det som jag skriver
Det är som om ingen vill höra min röst hörd
Har jag verkligen gjort bort mig och kommer hädanefter att kallas för nörd
Det där låter nästan som mobbing
Vad taskiga ni är
Och jag som är så skör.......

Nä, nu blir jag nästan ledsen….

Ken Cassel
15/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-15 21:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är klart du läses, var inte
ledsen, kram
2009-06-16

  Lotti
självchar jag hjärnsläpp och kan inte skriva nåt... inne på andra veckan... det gör mig inte ledsen,men väl förvirrad :-)
2009-06-15

  Suzy med punkterna
Nä men klart du läses!
Applåderar gör jag ockdså för en fin och ärlig text.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel