Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kunde ha blivit bättre Mvh.....


Vill du ha mer utav min kärlek

så behöver du bara le åt mina skämt
Ta mig för den jag är
Den som håller dig så kär
För jag vill hela tiden ge dig av min kärlek
Den kärlek som tillhör dig
Så det som jag känner innanför mitt bröst kan du ge mig till tröst
Älskar dig så mycket…..

Vill du ha mer utav min kärlek så behöver du bara le……

Ken Cassel
15/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 22:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel