Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilar bara lite..

 

vilande i sig själv

en dag passerar idag

vilande inom mig

också ditt hjärta idag

 

leende och varmt

i lugn och ro

hela denna dag

vilar du hos mig

 




Fri vers av micke marin
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin