Ingen väntade oss... inte ens" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen väntade oss... inte ens


Du

 

Lade kransen med lövbladen

På den tunga stenmurens ojämna yta

Där gråmossan inte spridit sina tentakler

 

De röda bären hängde mörka tyngda av

Nyfallna regndroppar genom molnen

I det gamla trädet vid murens öppning

 

Mörkrets fall färgade bären svart glansiga

Tände våra bloss med stickorna mot muren

Fällde upp våra gråa yllekapuschonger

 




Fri vers av madigan
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 23:27



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ååå så fint, men sorgsligt.
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan