Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babe

Sårbarheten döljer du så lätt
men bakom de där vingarna
som du omfamnar dig själv med
ser man det glittrande som
gör dig så vacker




Fri vers av Neal
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-16 01:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett litet mästerverk, Neal.
2009-06-16

  Horrorshow
att skriva något med eftertanke klarar jag inte eftersom jag då öppnar mig för kritik, men finfint!

Absolut!
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal