februari 2009

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

februari 2009




I dina änglaögon

 

 

 

somliga försöker fånga stjärnorna
drömmer dröm efter dröm
andra följer regnbågen
önskar önskan efter önskan

alla söker vi skatterna ibland
som vi hört någon tala om i sagornas land

men jag har redan fångat min stjärna
min dröm har besannats
jag har funnit skatten
vid slutet av regnbågen

jag fann allt detta
i dina änglaögon

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-16 05:46



Bookmark and Share


  the memory
Väldigt vackert skriven.
2009-07-04

  **AnneLiten**
så oerhört vacker - den berörde verkligen
2009-06-17

  Carola Bouvin
Alla har vi vår strävan att finna lyckan, du skriver väldigt vackert.
2009-06-17

  kärleks ängel
så vacker kärlek!!
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP