Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balladen om den knasiga clownen (mannen bakom masken)

 

 

 

 

sömnlös kliver jag upp på morgonen
öppnar mitt fönster och suckar åt den strålande solen
jag går in på badrummet
försöker duscha av mig ensamheten
skrubbar bort smärtan
borstar tänderna
tittar in i spegeln
och sätter på mig masken
sedan går jag ut och möter dagen
med ett léende på läpparna
skrattar jag och drar mina fåniga skämt
jag talar osanningar om hur bra jag mår
ingen anar någonting
att det är lögner
allting
för bakom masken gråter clownen
bakom masken är det ensamt
där rinner tårarna obemärkta
mitt sanna jag
undangömt
för allmänheten

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1105 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-06-16 06:10



Bookmark and Share


    Sauriel
riktigt bra och starkt skrivet.
2009-07-03

    Burre
Vackert skrivet..
Smärtsamt sant..
och samtidigt varför?
2009-06-17

  VampyrÄngel
Fruktansvärt starkt skrivet och
jag vet hur det känns.
*applåd*
2009-06-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Smärtsam
2009-06-17

  Miss Mod
Tror många clowner, känner igen sig i Din text.
2009-06-17

  Carola Bouvin
Det bor nog en clown i många av oss, fint berör du med dina rader.
2009-06-17

  ensmåstad
Det bästa jag läst på väldigt länge! Så otroligt målande och vacker. Älskar den! Sitter och läser den om och om igen, kan inte få nog av den:P
2009-06-17

  Ranja Bjurman
"suckar åt den strålande solen" är väldigt talande för en känsla!
2009-06-17

  Novemberblomman
Jag bokmärker den här! Den är så vemodigt vacker....många människor är nog dessa clowner...
2009-06-16

  kärleks ängel
får bara lust att ge dig en stor hjärtlig omfamning!!
2009-06-16

    Anonym Ängel
så många gånger är de så...
blir ledsen när jag läser din text, du ska inte behöva ha de så...
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP