(fast tur är inte till för oss)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi korsar gatorna med falska leenden och skriker att
det är vår tur nu!


(fast tur är inte till för oss)




Våra händer delar ljuset i strimmor över våra ansikten. Vi har inte vunnit.

Sedan var det det där om sommaren.
Hur våra fotsteg liksom
aldrig ledde någonstans
trots att vi vandrade till fötterna blödde.

Man ska inte hoppas
att sommaren tar med sig något
annat än solsting,
för i slutändan är det bara våra fingrar
som drar längs gräsmattor
som sticker hål på huden
som säger att  vintern visst är borta.
Men här är allt som förr.

För ett hopplöst fall är ett hopplöst fall är
du och jag som andas i

o.
takt

 

- Vem är du?




Fri vers av MaddieMad
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaddieMad
MaddieMad