Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna skuld inför den människa man aldrig ändå kan få


Otrohetens äckel

Jag vaknade och kände äcklet inom mig
Hade jag gjort rätt
Hade jag gjort fel
Det var oemotståndligt, men inte rätt
Medan han hade varit inne i mig hade han en annan
Och jag, vad hade jag?
Ingenting, men jag älskade en annan




Fri vers av Glaaskupan
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan