Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskattning


Uppskattning


Är väl det som staten har visat svenskarna

Sen 50-60 talet




Skatten har gått upp för alla

Ja inte numer, den sjunker ju nu för de rika

Men det kommer in andra kostnader

extra avgifter och skatter



Men naturligtvis ska de med små inkomster fortsätta uppskattas

För hur fasen håller man annars

Fotfolket under sulan

högre avgifter för a-kassa


Trängselskatt

Nya Kassalagen kostar 12 000 kr per år

för alla småföretag med kassabetalning

"kassa lagar" och den här regeringen säger sej

"vara småföretagsvänlig"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-01-06 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO