Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i somras som ni förstår...


Sommar sinnen



Solen skiner ute
Fönstret på glänt

En fotbolls dunkande hörs
fågelkvitter
surr av en fluga
en cykels tysta gång
skratt av barn

Det är som de ska vara
Sommar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-06 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt!
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO