Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har de glömt



Många människor verkar ha glömt
Att de älskat
Eller inte ens gjort det
Älskat alltså

De är liksom ihop
Av gammal vana
Och är ovana att inte ha den andra
Bredvid sig

Det ser ut som kärlek
Men är mer som ett gammalt häftplåster
Eller tuggummi på ett bussäte
Nästan omöjligt att få bort





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO