Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vana


Det borde känts tomt
När jag ställde ned väskan
För första gången
I min lägenhet

Det var tomt i kylen
De var ensamt i sängen
Men det var harmoni i luften
Och jag njöt av tystnaden

Långsamt började min själ att tina
Min ande njöt av friden
De torra kliande fläckar jag haft på ryggen
Försvann på kort tid….

Min ovana att ha dej nära
Blev en vana att slippa
Goda vanor är bra
Jag börjar bli verkligt van….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO