Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara


Han förfärades över att hitta
Sin fru naken

I sängen
Med en annan
Kvinna

”Vad menas med det här”
Röt han

”Hon bara kom ut ur garderoben”
svarade frun
”det är ju så populärt nuförtiden”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-06 03:58



Bookmark and Share


  oMareld
hahaaaaaa
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO