Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal med Gud?

I min dröm i natt mötte jag gud
han lyfte mig upp ur min
förtvivlan
la min panna mot hans
sträva kappa
han strök mig över håret
allt blev så lungt
allt inom mig som
jag inte orkar bära längre
lättades bit för bit
själens oro stillas
mina frågor får svar
alla har vi en uppgift att fylla
alla har vi nått att ge och ta
alla duger som vi är
följ ditt hjärta
tro på dig själv

vaknar av solens strålar
och drömmen jag haft i natt
den var underbar
tror det var ett samtal med Gud




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-16 20:40



Bookmark and Share


  Hannadraken
fint skrivet. drömmar som sådana ska man ta vara på och det har du ju gjort här!
2009-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Mitt första möte med Gud gjorde klart för mig att jag var en syndare och behövde få mina synder förlåtna.
Mina fortsatta möten med Gud har gjort klart för mig att jag inte kan tro på mig själv. Skönt att slippa. Jag får tro på Jesus istället.
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna