Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

När jag tänker tillbaka
jag förstår jag försakat
mina goda vänners lag

Men trot allt var det värt
och jag mycket lärt
trots att jag var borta ett tag

Nu jag tar igen
allt jag känner igen
från den forna tiden

och jag njuter av frid
och jag njuter av tid
som ju är tillbakavriden

Men jag saknar ändå
våra dagar vi två
när vi lekte och skrattade

men du minns väl ej det
men du minns hur det lät
när jag dig tillrättavisade

Och vår sorg var ej lång
och du kom gång på gång
och du ville ha min hjälp

men nu är det som
alla kom och kom
försvunnit rätt och slätt

Vi skiljs ju nu
ja, just jag och du
för en annan tid är här

Och jag säger igen
Tänk framåt min vän!
för jag har dig så kär så kär






Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna