Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knölen





Tjälknölen lagad
lagd i sitt spad,
kryddad med
tiotals örter.
Ligger i kylen
vilar så glatt,
doften av
skogskonungs rötter.

Sen ska den skivas
läggas på fat,
garnerad med
sommarens grönska.
Självklart finns nubbe
och sillen på bord,
vad mer kan man
sommaren önska.






ME/09







Övriga genrer av Madjori
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-17 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori