Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blänk

spindeltrådarna

tunna silverblänk över vägen

redo för fångst




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-17 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt. Vackert att se på, men skönt att inte vara fluga ...

Stig in i mitt hus,
sa spindeln till flugan,
och flugan steg in
i den luftiga stugan ...

brukade jag sjunga med mina barn när de var små .. :)
2009-06-17

  Rosmarin
Jag har ändrat efter kommentar. Andra raden "mellan träden" har blivit "över vägen"
2009-06-17

  Mygg
Faror som lockar och förför!
Tycker om den här!
2009-06-17

    ej medlem längre
Bra - men behövs orden "mellan träden"? Egentligen?
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin