Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskan och mitt mantra..


Livet som smeker

Smek mig

snälla

visa ljuset som skimrar

svalka min oro

släpp inte taget

lindra det som kommer

beslöja mitt liv i violett

rosa

gyllenbrun

och intensivt rött




Fri vers av flickan i spann
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-17 13:23



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vackert
Lika vackert som du är antar jag

Kramar!!!
:)
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann