Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska man dö lycklig?


Frågan är vill man dö lycklig
Eller är det onödigt

Man kan ju dö olycklig
Då har man kanske fått ut lyckan
Medans man lever

Är man olycklig
Kan man lika gärna dö

Men vem fasen vill dö
Mitt i värsta lyckan…




Fri vers av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 00:13



Bookmark and Share


  Kramgalen
Jag har alltid velat dö lycklig men nu börjar jag fundra..
2009-06-27

  peter markurth
död och vilja hör ej alltid ihop
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO