Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punk i mitt liv


När någon annan fångade in din sång
och
min hackade sönder
tills den stannade helt

när jag inte fick sjunga fritt
dog längtan ut

vi vandrar på samma plats
men spelar olika musik

från dig hörs love music

men,
jag


jag sätter på

 

Ebba Grön




Fri vers av Blodros
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-18 17:36



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat
2010-01-06

  greajt
hihi, tack för det
fick mig faktiskt att små-le, det behövde jag verkligen

jag älskar hur du tar upp musiken, det sätter ännu mer musik i dikten , du är bättre än bra
2009-08-12

  Hawk
Finemang!
Punken är det råa, otämjda...men lekfulla
2009-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Ett gott val!
Såg dem live 1980.
Sjöng själv i punkband.
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros