Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett stadium till ett annat


Där
Ni vet där kyssarna nått gränslandet
Där de tar slut eller blir mer
Där man inte kan låta bli
Där inträngandet är nödvändigt
För att släppa på spänningarna
Där….

Möttes våra kroppar
Efter själearnas långa resa
Där möttes våran längtan

Men det var bara, första anhalten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 13:30



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
underbar...
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO