Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De styrande


GERALD FORD

PRESIDENTEN SOM SLAPP BLI VALD

Vad gjorde han egentligen?



Nixon…..

Jag tror han gjorde ungefär detsamma som Kennedy

Ungefär



Men Nixon var inte lika snygg

Inte lika omsvärmad

Och framförallt

Inte skjuten…

(och hade vi för svenska statsminister
JOOO Erlander i nästan 30 år)

(Och Finland, Kekkonen….
I jaaa…. 100 år eller)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO