Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lindar runt ollon

 

Jag lindar runt ollon en midsommarkrans

och hänger den runt ditt behag
(av bolmört, gullregn, björnloka, stormhatt och ödört)

med belladonna och liljekonvalj att glädja din dag

Du fnissar åt måntantens benvita skratt

som högt över tallen når

Inatt skall du dansa vid Galentrans tjärn

i långdans, i språngdans med ögon i stjärn

Inatt är du bjuden av döden till dans

där Svart-Stina, Mörk-Fina går

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 715 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-19 00:24



Bookmark and Share


  korpfjäder
... och de blå bären i hagen liksom liljorna, akvilejorna och krusmyntan har alla med frustande lust och barnbegränsning att göra... i de här tiderna får sippa tanter blunda i buskarna!
Kul lek det här du!
2009-06-20

  Lili Samuelsson VIP
fullkomligt älskar det här, vad mer kan jag göra:)
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP