Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glindervågsdag


o att dagg
o att skedvarmsaknad
o att molnklännings skumnad och glimme
o du lindrade
du kvällning

vita skallen utanför
klyver ytan i åldern då
döden inte är naturlig 

tröstsmå under ensamheten av vår vinge

det droppar från bryggan 

långsam långsam långsam är kyssen i ditt liv




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 451 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-19 09:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbart vacker innerlig poesi
talandes varm magi
men också melankoli..superbt!
2009-06-30

  wayward - taiga
din poesi är slående särskild och jättefin!
2009-06-24

  andrasidan
Denna dikt smakar mera.
2009-06-22

    resilient
smakar gott låter mumma.
2009-06-20

  Per Teofilusson
Mumsrullnad i kråsnad. Ja!
2009-06-20

    ej medlem längre
Stämmande skummande sviskande är denna till livet. Du Göran skriver poesi mitt mellan kaffe och tårta. (Kunde inte låta bli)
2009-06-19

  Lilla My* VIP
Tycker om de här orden...gamla ord i ny dager...fiint*
2009-06-19

  mikael ejdemyr VIP
Känslan mot slutet påminner om den dikt emil--s publicerade idag och som heter midvintertid
2009-06-19

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Jag smakar aningar av Gunnar Björling, särskilt i första versen, något experimentellt blandat med romantiskt, ordlek blandat med allvar, sentimentalt men i ganska så lagom dos, en dikt jag fattar tycke för, tack!
2009-06-19

  Bubamara - Maria Zakrisson
ljuvliga midsommardag
ljuvliga liv
att få vakna med sådant behag
att läsa invid

vad den än månända handla om egentligen
så väljer jag att vakna försiktigt försiktigt

fenomenalt
tack
2009-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Fascinerande språkbruk.
Nydanande.
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm