Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kopp te?



Välkommen
Vill du ha en kopp
Kärlek
Och en tallrik lust

Vill du ha en kopp te
Du kan få fler me
En tallrik te också…
Lust kan man inte få för mycket av

Jag har slängt en massa skåpmat
Innan du kom
En låda frustration
En kartong med olust
Samt ruttnande gammal kärlek
I en tetra

Men du ska få en bredd respektsmörgås
Och något att egga dej med
Finfördelad beundran
Kraftigt med trygghet
Tryggheten är liksom själva basmaten
Ändå

Jag hoppas du känner doften
Av min beröring
Och min längtan…
Jag vill att du smaskar i dej min längtan
Saknaden är som bortblåst när du kom

Vi tar lite njutning till efterrätt
Lite skön långsam njutning
Den snabblagade erotikburgaren
Kan vi ta senare…

Nu när du är här så verkar de som
Om vi har hela livet på oss….




Fri vers av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-19 17:31



Bookmark and Share


  micke marin
*ler* japp så kan det vara..
2009-06-19

    ej medlem längre
låter härligt...
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO