Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla


Hela världen tillsammans

Tänk om heeela världen kunde dansa runt midsommarstången

talibaner med blommor i håret

svältande barn få massor av mat

påven dricker sig full

alla ensamma drömmer om sin "soulmate"

och träffar den!

Asch, jag tror jag ska gå och göra jordgubbstårta

här i Danmark tänder de eld

på tisdag

har de fattat något som helst?




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-19 10:42



Bookmark and Share


  Leva Livet
Heeela världen dansar runt jordens axel, de ser bara inte sambandet...
Härlig känsla!
2009-07-25

  Ordregnspoeten
En liten eld är alltid trevligt framåt kvällningen och de har väl inte så mycket skog att bränna upp i Danmark så det går väl fint eller...
2009-06-30

  Michaela Dutius
Precis som i Finland...i Norge gör de just ingenting tror jag... det är just i Sverige som midsommar är så stort märkligt nog.
vackert har du skrivit om denna högtid.
Kram
Michaela
2009-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle aldrig delta i dansen.
Gör det inte nu heller.
Hedniskt trams och mörker.

Det enda bra talibanerna har gjort var då de slog sönder buddhastatyer.

Påven är en antikrist.
2009-06-19

  Cosmic Johanna
Gillar känslan:-)

Allt gott till din midsommar, och njut av jordgubbarna.
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel