Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen språngdans

 

Det fanns ingen mångubbe 

med benvit glans 

ingen midsommarkrans

och jag tänker inte dansa

i långdans eller spångdans

jag far inte till Mosslunda mor

och även om pappa kallar mig Stina

så somnar jag inte vid Svartrama damm

 

Fast nog skulle jag ta min chans 

om jag blev bjuden till dans

Nog skulle jag gå på glödande järn

om det var till dina ögons tjärn

om din ben blev som fålar på flygande ben

så nog skulle jag fått en glorias sken

 

Men det bara regnar i Stockholm idag

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-19 22:47



Bookmark and Share


  korpfjäder
Oj, du skulle varit här! Här har solen visat sig från sin bästa sida och värmen låtit bli att förlama oss... så här har folk dansat och skuttat och haft sig - svettlöst men glatt.
2009-06-20

  Johan Bergstjärna VIP
Skit i regnet, låt oss dansa över ängarna!
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP