Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsert i Malungs kyrka

Såg en konsert på TV:n
En repris från 75
Förutom musiken
Så var de en sak som fastnade

De var inga applåder mellan låtarna
Man slapp dessa störande moment
Nuförtiden är de alltid nån idiot
Om känner sig ”kallad” att starta applåder
Innan låtarna är slut t o m…

Men då gjorde man tydligen inte det
Inte i Malungs kyrka i alla fall..
Men de är klart
De är 34 år sedan
Man kanske inte låter bli de heller numer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO