Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk alla dessa kluvna tungor.... LO och SAP, de andra säger i alla fall att de är själviska... men med vänner i LO borgen så behöver man inga fiender...


Hundmatspansionärsskapare



Häxorna Hedborg och Thalèn
Har uppenbarligen skapat
En hög nya människor

De kallas för:
”Hundmatspensionärer”
och anledningen är de dåliga affärer
Tillsammans med, dessa vidlyftiga
Förmåner
Och bonusar

Som tydligen är så frekvent frammanat
I ”finanskretser”
Det är klart att det är dyrt, att bo på östermalm
Men de skiter väl vi i
De får väl flyttade till Tyresö eller Haninge
För fan…
Åkersberga och Norrtälje finns öppet med

Eller varför inte ta de ”fina jobben”
Utomlands som de säger att de måste ta annars
Varsågod…
Skicka dit Thalen och Hedborg med
På en gång…

De var klantiga redan i politiken
Ännu sämre som förvaltare tydligen
Häxorna flyger i månsken
I täten Hedborg och Thalen
Efter kommer en blodsugande fästing
Vid namn Wanja…
IT SUCKS; all of it IT SUCKS




Fri vers av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-20 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO