I morgonrodnadens himmel såg vi  högt däruppe våra  

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonrodnadens himmel såg vi  högt däruppe våra  




SommarFåglar

 

Vi vaknade vid randen

Av nattens tunga mörker

Där ljuset sakta rör sig

 

Vi kände våra andetag

Leta sig mot morgonväntan

Vandringen i äventyrens land

 

Vi smekte våra sår

Gav  kyssar dem som plåster

Höll varandra uppe




Fri vers av madigan
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-20 09:24



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Än en gång, å så vackert du skriver det appliceras långt in i hjärteroten!!
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan