Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men han kallas Gud..

-Vad ska barnet heta?
-Zlatan
-Å om det blir en tjej?
-Zlatan




Övriga genrer av jahapp
Läst 827 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-27 22:33



Bookmark and Share


  Propella
Du är ju helskön! *skrattar*
2005-10-25

    judas ifrån hemavan
zlatanist javisst!
2005-09-30

  himlens hemlighet VIP
rätt i krysset den da!
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

jahapp