Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt din axel

 

Världen kan inte snurra runt dig

så lugna din häftiga stämma

men om du frågar just mig

och låter mig bestämma

 

Så räcker du handen och ler

och ger för att du verkligen vill

öppnar dina ögon och häpet ser

att kärlek ger en syster till




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-20 16:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-06-20

    leelee
Vilka vackra, visa ord du förmedlar här! "Ger applåd för att jag verkligen vill"!
2009-06-20

  aol
underbart gillas
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP