Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är natt

Det är helt vindstilla ute
Det är helt tyst och lugnt
Inte en endaste själ så långt ögat kan se
Till och med fåglarna sover
Inte ett endaste kvitter
Kan inte bli mer harmoniskt än så
Så jättelugnt
Så det är lugnet före stormen för klockan är fyra på morgonen och jag är på väg hem
efter att ha varit inne i stan och partajet
Så nu längtar jag bara efter min egen säng och en hjärtevän
Min säng där jag kan drömma om dig som jag saknar
Dig som jag vill älska med
Vart är du någonstans
Längtar efter dig så.....

Det är natt….

Ken Cassel
21/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-20 22:34



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hoppas att du finner henne "en dag". Trots längtan & saknad i denna fina text känns ändå harmonin och trivseln där du vandrar i natten.
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel