Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller


Att vara
Eller inte vara
En man
Åt dej

Är nåt jag inte kan försvara
Snart
De som förr var underbart
Är knappast bart
Inte ens under

Och underbart är kort
Eller inte ens nåt
Men alldeles för kort
För misstänksamt
Och bort…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 01:30



Bookmark and Share


    Ypple
"De som förr var underbart
Är knappast bart
Inte ens under"

Gillar formuleringen. Underbart är alldeles för kort och ibland hinner man inte ens inse att det är underbart, förrän det är för sent.

Ha en bra kväll!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO