Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingården

Jag blickar ut över

vingården i

Sydöstra Frankrike

vinden smeker min kind ömt

medans kärleksdrycken berusar

tittar på dig med min samets blick

du visar vägen

till källan

av solvärmda druvor

nu rinner sand av tid

mot evigheten......








Fri vers av flickan i spann
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-21 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann