Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hämnd

 

Hämnd

ett enkelt ord men ett svårt val

när vi kommer förbi det där med prat

när vi är långt förbi det där med civilisation

när vi kommer till detta med kött och blod

det där med blod

 

Låt mig få ha ett val

låt mig få välja

din död

välja din död som hämnd

låta dig dö som en hund

och för alltid leva med sorgen

 

eller

 

välja livet också för dig

för livet är inte rättvist

det är det aldrig

 

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-21 22:00



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
För att jag är korkad ibland...*skrattar*...

felslut i banorna

ser inte vad jag själv skriver

välj själv men tack så jättmycket (menar det) för påpekandet!

Rättat nu

;o)
2009-06-22

    ventilen
Varför använder du ordet "hämd" och inte "hämnd"?
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP