Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hej vännen :) allt väl..


och tystnaden vaknade..

 

 

 

 

stilla var kvällen

vinden vilade sig

och fåglarna var lågmälda

solen stod trots sommarkvällen lägre

 

himlen var ljust blå

det var långt ifrån natten

några fluffiga moln fick draghjälp

och låg ändå märkligt stilla

 

det var som hela skogen vilade sig

satt i soffan kanske och filosoferade lite..

just då..

sjöng koltrasten igen..

 

och tystnaden vaknade..

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 21:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
en vaken tystnad är som en fullkomlig paus. utan de omgivande ljuden vore den ju inte tyst!
Och fluffiga moln är charmigt värre det!
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin