Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror han vet att jag skriver om honom för han sitter kvar alldeles vid tab-knappen nu..ingen rädsla alls... han vet nog att jag inte ska slå ihjäl honom.. inte nu i alla fall...


flugan på Q

 

 

det sitter en fluga på min bokstav Q och tvättar sig..

tvättar sin snabel och sina framben..

uuups nu lutar han sig fram och...

tvättar sina bakben ha ha..

och luftar sina vingar

vilken akrobatkrabat

upp ner upp ner...

jodå.. snyggar till sig lite..

en renlig filur..

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 22:46



Bookmark and Share


  korpfjäder
Akrobatkrabat! ah! ett sånt där ord att älska.
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin