Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*ler*


Mamman..

 

 

är inte livet märkvärdigt ändå

tänk att se henne där, när

hon blir väckt av den treåriga

som tassar fram

och vill ha lite hjälp

hennes fyraåriga bror sitter nämligen fast

 




Fri vers av micke marin
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-21 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin