Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikter

Dikter är små eller stora ord
dom glimmar i natten
dom kan trösta eller smärta
men alltid i vårt hjärtan stanna




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-22 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna