Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman lättar

Varför avtar kärleken som var så stark
Som en dimma som lättar en morgon dag
Efter dagar i nattens kyla helt själv
Så träffas jag äntligen av strålar
Strålar från solens skarpa ljus

Känslan av lättnad men tomhet infinner sig
Jag är inte längre plågad
Det som nyss var mitt alt
Har blivit en staty i mitt sinne

Men den finns där, för att igen få liv
det känner jag, i hela mitt hjärta
Och trots att min själ var plågad
Så längtar jag oerhört efter denna dag !





Fri vers av Redwine
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-09-28 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine