Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro att hålla fast

Släpper taget och väntar
på att bli fångad,
Slås blodig mot en kall asfalt.
Ingen idé att förlita sig på andra
Bättre att se till att man klarar sig själv.
Veta hur man gör
när man ska börja klättra igen.

ensam är ensam,
inte stark
men stärkt
av övervunna nederlag




Fri vers av HQ
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-09-28 15:30



Bookmark and Share


  Rublev
Hudlösa närgångna ord. Bra skrivet.
Särskilt de här orden tar tag i mig...

”Släpper tagen och väntar
på att bli fångad,
Slås blodig mot en kall asfalt.”

När man gör sig sårbar och ger sin tillit till någon, och han/hon låter ens hjärta krascha... Att sedan igen våga tillit är inte lätt. Men finns ju ingen annan väg...

Funderar: ”Släpper tagen” Kanske räcker det med ”...taget”?
2005-11-06

  ForeignFragments
En bitter syn på livet som jag alltförväl känner igen. att vända ryggen mot en vägg å inte lita på något utomsig själv.. paranoia??? eller brillians?
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ