Minnen om sommardofter, klockors blåa färg någonstans och 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen om sommardofter, klockors blåa färg någonstans och 




Regnet

 

Jag visste inte

Att staden var mitt hem

Mitt hjärtas slag

 

Här var jag alltid vilsen

Olik andras vackra gator

En blandning ifrån ängars slåtter

 

Ett hitblåst frö att

Söka myllan mellan stenars

Ålderstigna visdomskanter 




Fri vers av madigan
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 01:56



Bookmark and Share


  Thurizas
och visdom är att veta.. att äntligen hitta hem. jag känner avund.

jag gillar dina ord här mycket.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan