Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tor var stor


Tor Isedal
Nu när man ser Hedebyborna
Såhär igen

Tor lyser som en storstjärna
Bland de andra stjärnorna
Man blir riktigt imponerad
Igen…

En fantastisk skådespelare
Så tragiskt att han försvann så tidigt
Men vi kan ju njuta av det på film
Än…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO